Beoordelingen

Pagina’s: 1 2 3 4 5 6 7
25) Fatiha Messaoudi Geplaatst op September 20th, 2013 - 3:24 PM
Commentaar:
Dankzij een serie behandelingen van Johannes hoeven mijn knieën niet meer te worden vervangen. Ik kon amper nog lopen en volgens de specialisten van het ziekenhuis moesten mijn knieën worden vervangen. Gelukkig kreeg mijn zoon op de fitness school al pratende het advies om eens bij de sportmasseur langs te gaan. God zij dank heb ik zijn raad opgevold en geniet ik nu elke dag van mijn eigen knieën. Door de serie behandelingen in 2012 kwamen mijn knieën los te zitten, er zat te veel spanning waardoor ze op slot kwamen te zitten. Triest en slecht advies van het ziekenhuis want ik sta nu nog steeds op de wachtlijst, maar super behandeling van Althuizes Massages. BEDANKT!
26) Mourad Essahli Geplaatst op September 20th, 2013 - 3:15 PM
Commentaar:
Beste Johannes, bedankt voor de aangename behandeling van mijn knie. Na 4 maanden neem je een verkeerde houding aan en lijden je heup en bovenbeen extra. Alles zit nu goed los en het hermobiliseren van de heupen vond ik indrukwekkend! Nu goed oefenen en de massage herhalen, dan is herstel hopelijk nabij en kan ik gauw weer voetballen!
27) de zeiler Geplaatst op July 7th, 2013 - 9:24 AM
Commentaar:
Ben van de week bij johannes langsgeweest met dat ik helemaal vast zat.

Hij heeft het weer aardig op de rit gekregen.

Voor Herhaling vatbaar.

Zeker er mee door gaan Johannes Dit is een vak dat bij je past.
28) Richard Machielsen Geplaatst op June 27th, 2013 - 10:37 PM
Commentaar:
Afgelopen weken paar keer geholpen aan mijn hielspoor door middel van triggerpoint therapie. En weet je dit werkt echt. Dus heb je last van Hielspoor, voor de kalkaanzetting naar een fysiotherapeut welke een schokwave apparaat heeft, maar voor de pijn naar Johannes van Althuizes Massages.
29) Annie van der Meer Geplaatst op March 16th, 2013 - 4:33 PM
Commentaar:
Eind december dubbele enkelbreuk opgelopen. Vanaf het moment, dat ik weer zonder stokken mag lopen, medio februari, gaat het na enkele massagebeurten stukken beter.

Loop inmiddels weer ruim 6 km/uur en het gaat steeds beter.

Hopelijk kan ik aan m'n 150000 km nog vele km pijnloos toevoegen dankzij jou massage's Klasse !!
30) N van der Knokke Geplaatst op July 23rd, 2012 - 7:20 PM
Commentaar:
Op verzoek tricker-point massage laten uitvoeren tegen hielspoor, dit blijkt zijn vruchten af te werpen, super Johannes!
 Beoordeling 
captcha38
als je de Captcha niet duidelijk ziet druk dan op Herladen
* Schrijf de tekst van het plaatje
* Verplichten velden